Over Bombers

Bombers ontwikkeld al meer dan 30 jaar kwalitatieve ruitersport producten. Onze focus is het bieden van innovatieve oplossingen voor ruiters die problemen ervaren, met name op het gebied van bitten.
Wij brengen die innovatie samen met handgemaakte kwaliteit en oog voor detail. Testen met wereldbekende ruiters heeft er in geresulteerd in ruitersport producten… en niet alleen bitten, van wereldklasse…
De resultaten zijn echt verbazingwekkend, zoals gebruikers bevestigen.

Bombers levenslange garantie
De Bomber levenslange garantie geldt voor alle roestvrij staal, sweet iron en messing producten van fabricagefouten in materialen en vakmanschap gedurende de levensduur van het product. Bombers zal naar eigen goeddunken eventuele fabricagefouten in deze producten kosteloos repareren of vervangen.
De levenslange garantie van Bombers dekt geen schade veroorzaakt door een ongeluk, onjuist onderhoud of reiniging, niet-standaard gebruik, nalatigheid of ongeoorloofde wijzigingen.

waarschuwing van de fabrikant
Paardrijden is een actiesport, de veiligheid van de ruiter hangt sterk af van de integriteit van de uitrusting, bitten zijn slijtvaste items, maar vergeet niet om altijd je uitrusting te controleren voordat je opzadelt … veel plezier met rijden!

Druk is weerstand, weerstand is gebrek aan controle
Een paard is een vluchtend dier – het zal nooit toegeven aan druk of pijn, het zal er ofwel van weglopen of wegrennen. Dus druk = weerstand = gebrek aan controle. Om controle te krijgen moeten we de weerstand wegnemen. Om de weerstand weg te nemen moet men de druk wegnemen of de druk over een groter oppervlak verdelen.